Sider

27. april 2010

Sommerteppe i pastellfarger

Dette teppe sydde jeg for 2 år siden – Stoffene er kjøpt hos Lapp-Elisa når jeg var der på tur med Tønsberg Quiltelag. Mønsteret er enkelt å sy – det er maskinquiltingen til Heidi på Quiltenferdig som gjør “susen”.( nettsiden til Heidi er for tiden nede  da hun holder på å lage n
  
 IMG_0194IMG_0191

 IMG_0193

19. april 2010

Litt nytt

Med ny pc og lånt fotoapparat – da kan det fort slå litt “krøll”….  Har mange prosjekter for tiden – ikke minst “UFO’er” ( unfinsihed objects). Har hatt opprydding på syrommet og det er en ganske så stor bunke :-). Har som mål å bli ferdig med en del av de i løpet av 2010 + nye prosjekter.
Disse  to rare fyrer heter “Bill og Kjell Magne” og ble sydd på et kurs  for noen år siden  ( på den tiden de var på topp i sin karriere)
IMG_0184
Denne løperen ble sydd nå i vinter og er klar for påsying av lukkekant. Kjøpte  ferdig “kit” fra Kreativ Quilt. De har masse flotte egetdesign på mønster/kits. Butikken er verdt et besøk!
IMG_0185 IMG_0186
Har begynt på et nytt slumreteppe som går i grønngult/sort/grå toner – Moro å jobbe med litt farger som ikke er så tradisjonelle.
IMG_0181
IMG_0182
Et annet prosjekt som jeg skal begynne med nå er stichery av glade høner:-)
IMG_0202

11. april 2010

“ På lufta”

Da er jeg i gang med blogging. Ting skal ikke være enkelt har jeg skjønt… Ingenting har gått min vei idag. Planen var å få lagt ut noen bilder, men fotoapparatet mitt funker ikke helt som det skal heller (linsefeil). Jeg har  fått lagt ut en del linker til butikker,quiltelag og litt annet. Har og laget et billedgalleri over ting jeg har sydd og det kommer mer etterhvert (kamera sviktet) Hadde planer om å reise til Hønefoss i dag for å se på utstillingen til Ringerike Quilteklubb men det ble for mye å gjøre hjemme. Regner med at det kommer noen bilder etter hvert som  som blir lagt ut på bloggen deres.
Jeg har meldt meg  på mnds blokk hos Quiltegården og gleder meg veldig til den første blokken kommer:
P1050364[2][1]
Denne lille flotte quilten  har jeg fått hos Elin i bursdagsgave. Den har fått hedersplassen på syrommet mitt.

Satser på å få lagt ut flerer bilder i løpet av uken og håper du tar innom bloggen min igjen :-)