19. april 2010

Litt nytt

Med ny pc og lånt fotoapparat – da kan det fort slå litt “krøll”….  Har mange prosjekter for tiden – ikke minst “UFO’er” ( unfinsihed objects). Har hatt opprydding på syrommet og det er en ganske så stor bunke :-). Har som mål å bli ferdig med en del av de i løpet av 2010 + nye prosjekter.
Disse  to rare fyrer heter “Bill og Kjell Magne” og ble sydd på et kurs  for noen år siden  ( på den tiden de var på topp i sin karriere)
IMG_0184
Denne løperen ble sydd nå i vinter og er klar for påsying av lukkekant. Kjøpte  ferdig “kit” fra Kreativ Quilt. De har masse flotte egetdesign på mønster/kits. Butikken er verdt et besøk!
IMG_0185 IMG_0186
Har begynt på et nytt slumreteppe som går i grønngult/sort/grå toner – Moro å jobbe med litt farger som ikke er så tradisjonelle.
IMG_0181
IMG_0182
Et annet prosjekt som jeg skal begynne med nå er stichery av glade høner:-)
IMG_0202

4 kommentarer:

 1. Kjempeflott løper med seilbåter. Synes det "grønngule/sorte prosjektet ditt ser spennende ut. Gleder meg til å se det ferdig.
  De to "søte" fyrene var morsomme.
  Hilsen Karina

  SvarSlett
 2. Hei. hørte du fortalte søsteren at eg hadde kommentert hos deg. Veit ikkje heilt kva ho syns om det. Men ho er ingen blogger.
  Dei fleste av bloggene eg har på link lista mi er strikkere, men det er noen som syr en del også. Ta ein titt innom noen av dem om du er intresert.
  Denne bloggen er verdt eit besøk: http://buhagendesign.blogg.no/ skryte skryte.
  Nydelig løper, kjenner at det klør litt i patchwork lysta, men den skal ikkje få komme frem. Ha ein flott uke

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny blogg,-gleder meg til å følge deg. Håper de legger ut bilder fra utstillingen vår snart!!!Den var kjempevellykket. Snart skal hønene få sin plass på langbordet på Rødser!
  Lykke til videre med bloggen!!! Klem fra Trine

  SvarSlett
 4. Spennende Kate. jeg følger med:-) Marit

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen en kommentar
~ ♥ ~ Takk for at du tittet innom ~ ♥ ~